Liverpool versloeg Fulham met 3-1

De laatste twee wedstrijden van Liverpool hebben er direct voor gezorgd dat hun mentaliteit instortte, waardoor ze hun voorsprong in het kampioenschap direct konden opgeven. Bij een recent evenement werd Liverpool rechtstreeks uitgeschakeld, wat ongetwijfeld een grote klap uitdeelde aan de spelers die het Goedkope Voetbalshirts droegen. Nu heeft Liverpool dringend een overwinning nodig om het moreel te stabiliseren.

In de 34e ronde van de Premier League ging Liverpool naar een uitwedstrijd om Fulham uit te dagen. Er bestond een enorm krachtsverschil tussen beide partijen. Liverpool had in de eerste helft nog wat heen en weer met Fulham. In de tweede helft kwam Liverpool niet meer op gelijke hoogte met Fulham, waardoor de stand direct werd uitgebreid naar 3-1. De spelers die de Liverpool voetbalshirt droegen, volbrachten eindelijk hun missie en versloegen hun tegenstanders met 3-1. Liverpool boekte zijn eerste overwinning in de afgelopen drie speelrondes. Met 74 punten in 33 speelrondes overtrof het tijdelijk Manchester City, dat één wedstrijd minder heeft, met één punt. Het staat met Arsenal bovenaan de lijst en staat tijdelijk op de tweede plaats vanwege het doelsaldonadeel. De Premier League is de meest competitieve competitie en de drie beste teams kunnen allemaal de uiteindelijke winnaars worden. Laten we er samen naar uitkijken.