Brazilië versloeg Zuid-Korea om door te gaan naar de volgende ronde

In de 1/8 finales van het WK 2022, voorafgaand aan de wedstrijd tussen Brazilië en Zuid-Korea, zijn 5 teams succesvol doorgedrongen. Hierdoor kunnen fans die hen steunen ook in Goedkoopste voetbalwinkel voor hen blijven aanmoedigen. Wat betreft de strijd tussen Brazilië en Zuid-Korea, het resultaat kan worden voorgesteld. Brazilië staat op nummer 1 van de wereld en het Zuid-Koreaanse team is gemakkelijk te verslaan.

In de 7e minuut van de wedstrijd maakte het Braziliaanse team een fantastische start en nam een 1-0 voorsprong. In de volgende tijd werd Brazilië volledig verpletterd door het Zuid-Koreaanse team en nam het in de eerste helft een 3-0 voorsprong. Dit is het gemeenschappelijke resultaat van alle spelers die Tenue WK 2022 Brazilië dragen. In de tweede helft viel er een doelpunt tussen Zuid-Korea en Brazilië. De stand bleef op 4-1 staan.

Uiteindelijk behield Brazilië de score van 4-1 tot het einde en schoof op naar de top 8 van het WK zoals ze wilden. In de kwartfinales treffen ze Kroatië.